Луцький міський голова Микола Романюк привітав працівників лісової галузі з професійним святом

Луцький міський голова Микола Романюк привітав працівників лісової галузі з професійним святом

16.09.13 08:52 0 1187
У Волинському обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбулися урочистості з нагоди 60-річчя обласного управління лісового та мисливського господарства та Дня працівника лісу. На захід завітали голова Державного агентства лісових ресурсів України Віктор Сівець, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач, Луцький міський голова Микола Романюк.

Вітаючи присутніх, Микола Романюк зазначив: « у цій залі панує хороша атмосфера, тому що тут присутні ті люди, які не дивлячись ні на що, роблять чесно і добросовісно свою справу. Лісова галузь краю показує хороші результати, за якими стоїть величезна праця кожного з вас протягом багатьох років». Крім того, Микола Романюк подякував працівникам галузі від себе особисто та лучан за допомогу посадковим матеріалом під час проведення екологічних акцій у Луцьку.

На завершення міський голова побажав усім міцного здоров’я, щастя та благополуччя, здійснення усіх мрій.

Потому Микола Романюк вручив кращим представникам галузі почесні відзнаки. Так, Подяку міського голови за високопрофесійний підхід до справи створення екологічно чистого середовища, вагомий внесок у захист та поліпшення стану довкілля, забезпечення збереження та примноження природних ресурсів Волинського краю, активну участь у природоохоронних заходах та акціях з озеленення міської території, а також з нагоди професійного свята - Дня працівника лісу оголошено колективу Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства (начальник Колісник Богдан Іванович).

Також Подяки від Миколи Романюка отримали головний спеціаліст відділу лісового господарства Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Неводнічик, майстер лісу Мощаницького лісництва Державного підприємства «Цуманське лісове господарство» Олександр Переходько та майстер лісу Градівського лісництва Державного підприємства «Колківське лісове господарство» Володимир Кантура.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 16 вересня полтавські ...
Наступна новина: У Росії рівень води в Амурі ...

КОМЕНТАРІ