рятувальники радо вітали в себе відомого мандрівника

рятувальники радо вітали в себе відомого мандрівника

16.09.13 08:40 0 1024
15 вересня до рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №2 завітав в гості всесвітньо відомий румунський мандрівник Антон Дума. За останні три роки на велосипеді власної конструкції він проїхав 52 тисячі кілометрів, побувавши майже на усіх континентах нашої планети. Зараз мандрівник подорожує Європою і в Україні планує відвідати багато міст, в тому числі Київ, Умань і Одесу. Під час подорожі Антон Дума знайомить пересічних українців зі своєю країною та популяризує здоровий спосіб життя.

Керівництво Головного управління ДСНС, довідавшись про маршрут мандрівника-екстримала, ласкаво запросило його зробити нетривалу зупинку в Рівному. Працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій влаштували гостю екскурсію пожежною частиною, ознайомили з рятувальним спорядженням та показали спортивно-тренувальний комплекс.

Все побачене викликало у Антона не аби яку цікавість, адже в минулому він півтора роки служив в пожежній охороні Румунії. До того ж, подорожуючи світом, Дума нерідко зупинявся на відпочинок саме в пожежно-рятувальних підрозділах.

Після цього мандрівник розповів рятувальникам про цікаві факти своєї тривалої подорожі, традиції та звичаї мало відомих країн тощо.

Прощаючись з гостем, працівники ДСНС побажали мандрівнику щасливої подорожі та приємних вражень від нашої країни.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Челленджер Стамбул. ...
Наступна новина: Джеррарду погрожували ...

КОМЕНТАРІ