"Ферро-ЗНТУ" - переможець Меморіалу В'ячеслава Гаврилова

16.09.13 08:13 0 895
Матч за головний приз Меморіалу Гаврилова вийшов дуже напруженим, нехай і не надто результативним. Як і в зустрічі з "Красним Октябрем", запоріжці на стартовому відрізку гри більше покладалися на бомбардирський хист Маршона Пауелла. Черкащани ж будували свою гру через виконавців задньої лінії. Рональд Мур диригував атаками команди Володимира Холопова, а Террі Сміт вдало їх завершував. Під завісу стартової чверті господарям вдалося дещо відірватися від суперників – 21:17. Про це повідомило видання "Чемпіон".

На другу десятихвилинку запоріжці вийшли більш зібраними ніж суперники, доволі швидко оформивши спурт 11:0. Головному тренерові "Черкаських Мавп" вдалося загасити цю пожежу завдяки тайм-ауту, після якого гості зуміли повернутися в гру. Не в останню чергу завдяки великій кількості швидких відривів. Нестримні Мур та Сміт щоразу стрімголов мчали до ворожого кошику, а "біло-зелені" банально не встигали за суперником. Після першої половини зустрічі "ФЕРРО-ЗНТУ" мав невеличку перевагу (39:37), але вже після сирени Кирило Большаков отримав технічний фол, котрий Террі Сміт конвертував у два бали вже по перерві.

Після поновлення гри гості навіть зуміли вийти вперед, втім ненадовго. Першим влучним триочковим відмітився Олександр Рибалко та активізувався Ентоні Маршалл."Десятка" запоріжців порадував уболівальників декількома слем-данками та вдалими діями у захисті. Саме завдяки хорошій самовіддачі на власній половині майданчику "феросплавникам" вдалося створити шестиочковий гандикап перед заключною десятихвилинкою.

Однак, цю перевагу було втрачено дуже швидко. Остання чверть почалася для підопічних Кирила Большакова з трьоххвилинного відрізку без набраних балів. Гості скористалися цією ситуацією та наздогнали суперника. До самої кінцівки матчу точилася вперта боротьба, доки за хвилину до сирени Олександр Рибалко фірмовим триочковим кидком не вирішив гру на користь своєї команди. 74:70 – "ФЕРРО-ЗНТУ" знову залишає головний трофей змагань у рідному місті.

"Красний Октябрь" - "Дніпро-Азот" 114:82 (33:18, 27:20, 24:20, 30:24)

"Дніпро-Азот": Сімс (18), Корочкін (15 + 5 передач), Пацация (14 + 7 підбирань), Крівцов (11)

"Ферро-ЗНТУ" (Запоріжжя) - "Черкаські Мавпи" 74:70 (21:17, 18:20, 20:16, 15:17)

"Ферро": Маршалл (22), Пауелл (17 + 6 підбирань), Малиш (9)

"Мавпи":Сміт (20), Вошбарн (11), Кальніченко (10)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жіноча збірна України ...
Наступна новина: Держсекретар США Джон Керрі ...

КОМЕНТАРІ