Глава Експертної служби МВС розповів майбутнім донецьким правоохоронцям про досягнення служби

Глава Експертної служби МВС розповів майбутнім донецьким правоохоронцям про досягнення служби

16.09.13 10:53 0 1015
Днями у Донецькому юридичному інституті (ДЮІ) МВС України відбулася зустріч особового складу з начальником Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру - начальником Експертної служби МВС України полковником міліції Дмитром Жидковим.

З ним до інституту прибули начальник НДЕКЦ при ГУМВС України в Донецькій області полковник міліції Валерій Великий та начальник НДЕКЦ при УМВС України на Донецькій залізниці підполковник міліції Євген Яременко.

У ході заходу відбулося ознайомлення особового складу інституту із сучасним станом діяльності, перспективами розвитку Експертної служби МВС України та актуальними питаннями експертно-криміналістичного забезпечення досудового розслідування кримінальних та інших правопорушень, а також обговорення проблемних питань підготовки експертів та подальшого поглиблення співпраці Експертної служби МВС України з інститутом.

- За спектром і обсягом досліджень Експертна служба МВС стала одним із впливових суб'єктів експертної діяльності України. Завдяки кожному з експертів побудована сучасна і унікальна система експертно-криміналістичного забезпечення, яка динамічно розвивається і з кожним роком лише набирає обертів, - підкреслив начальник служби Дмитро Жидков.

Після розповіді Дмитра Віталійовича про діяльність Експертної служби МВС України відбулася палка дискусія. Курсанти інституту цікавилися особливостями практичної діяльності Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, можливостями використовувати його досвід при написанні магістерських робіт, а також важливим для них питанням працевлаштування. Дмитро Віталійович змістовно та цікаво відповів на всі запитання та подарував інституту сучасні криміналістичні валізи.

У цей день в навчальному закладі пройшли заняття із залученням виїзних криміналістичної та вибухо-технічної лабораторій, у яких взяли участь курсанти 5-го курсу – майбутні магістри судової експертизи.

Прес-служба ДЮІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Оксюта: У Києві ...
Наступна новина: Голова Конституційного Суду ...

КОМЕНТАРІ