Голова Конституційного Суду України цікавився буднями донецьких курсантів і розповів трохи про себе

Голова Конституційного Суду України цікавився буднями донецьких курсантів і розповів трохи про себе

16.09.13 10:59 0 906
Знакова подія відбулася вперше за роки існування Донецького юридичного інституту МВС України

В’ячеслав Овчаренко спілкувався з науково-педагогічним складом, ад’юнктами, курсантами та студентами навчального закладу.

Представник вищої ланки українського судочинства, доктор наук з державного управління заслужений юрист України В’ячеслав Овчаренко поділився з особовим складом інституту спогадами про свій життєвий шлях, етапами професійного зростання, науковими здобутками та планами. Далі зустріч відбувалася у режимі «питання – відповідь».

Викладацькому складу та курсантам інституту було дуже цікаво почути від високого посадовця та досвідченого професіонала відповіді на свої запитання, серед яких: відкриття касаційного провадження у судових інстанціях та колізією норм корпоративного та трудового законодавства України, про наслідки прийняття КСУ до Конференції Європейських Конституційних судів, про стратегію судової реформи, яка наблизить Україну до європейських стандартів тощо.

Після завершення розмови на згадку про відвідини інституту В’ячеслав Андрійович передав у дарунок інститутській бібліотеці вісники та рішення Конституційного Суду та алфавітний покажчик рішень КСУ.

Наостанок поважний гість закликав усіх присутніх йти до своєї мети, керуючись законом, совістю, не зважати на труднощі.

Відділення зв’язків з громадськістю

Донецького юридичного інституту
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ