На Івано-Франківщині відбувся навчально-методичний збір фахівців з охорони праці

На Івано-Франківщині відбувся навчально-методичний збір фахівців з охорони праці

16.09.13 13:36 0 758
В період з 10 по 12 вересня на Івано-Франківщині проходив навчально-методичний збір фахівців з охорони праці структурних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Професія рятувальника входить до десятка найнебезпечніших. Саме тому суворо дотримуватись правил з охорони праці під час ліквідації навіть найдрібнішого загорання чи пошуково-рятувальної операції є життєво необхідним.

Навчально-методичний збір фахівців з охорони праці проходив під головуванням Олексія Федоровича Башука.

В ході роботи навчально-методичного збору перед присутніми виступив і перший заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк. Він розповів присутнім про становлення і розвиток пожежно-рятувальної служби Прикарпаття та найбільш характерні для Івано-Франківщини надзвичайні ситуації і способи їх запобігання.

Такий навчально-методичний збір проводиться в Україні уже не вперше, а участь у ньому бере чимало спеціалістів. У навчально-методичному зборі, окрім фахівців з охорони праці із великим досвідом, було чимало молодих спеціалістів. Цей захід дав їм можливість поспілкуватися зі старшими колегами, набути нових знань та підвищити кваліфікацію. Усе це стане їм у нагоді для майбутньої роботи з особовим складом для того, щоб уникнути виробничого травматизму у лавах рятувальників.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На веб-сайті міліції ...

КОМЕНТАРІ