В Івано-Франківській області рятувальники надали допомогу заблукалим грибникам

В Івано-Франківській області рятувальники надали допомогу заблукалим грибникам

16.09.13 13:21 0 821
Впродовж минулих вихідних гірським рятувальникам неодноразово доводилося виїжджати для надання допомоги людям, котрі потрапили в різні нештатні ситуації в горах.

Так, 14 вересня на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №2 міста Тисмениця поступило повідомлення про те, що в селі Посіч Тисменицького району під час збирання грибів в лісі заблукало двоє людей: 38-річна жінка та 39-річний чоловік. О 01:00 год. 15 вересня заблукалих грибників було знайдено.

14 вересня о 17.38 год. до яремчанських рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час збирання грибів у районі гори Гега поблизу села Микуличин заблукав житель села Кострижівка Заставницького району Чернівецької області. Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 4 працівників Яремчанського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області та 3 працівників Яремчанського міського відділу УМВС в області. О 09:20 год. 15 вересня грибника було знайдено.

15 вересня о 17:27 год. до тисменицьких рятувальників надійшло повідомлення про те, що у лісі під час збирання грибів заблукав 68-річний чоловік. Рятувальники місцевої пожежної охорони села Старий Лисець знайшли заблукалого в задовільному стані.

15 вересня о 12:10 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №4 селища Богородчани надійшло повідомлення про те, що в районі гори «Ігровець» заблукав грибник. Для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено 4 працівників Яремчанського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області. О 19.00 год. чоловіка в задовільному стані було знайдено біля села Стара Гута.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті упродовж ...

КОМЕНТАРІ