Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 9 пожеж, у вогні загинуло 2 особи

Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 9 пожеж, у вогні загинуло 2 особи

16.09.13 13:05 0 832
14 вересня о 16.30 год. в селі Замагора Верховинського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено споруду. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15 вересня о 00.09 год. в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району виникла пожежа в житловій квартирі. Вогнем пошкоджено 2 м2 підлоги. На місці пожежі виявлено тіло загиблого 53-річного власника помешкання. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

15 вересня о 04.38 год. в селі Кінчаки Галицького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено покрівлю споруди. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15 вересня о 09.37 год. в селі Угринів Тисменицького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. На місці пожежі виявлено тіло загиблого 54-річного власника помешкання. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем.

Того ж дня, о 13.57 год. в селі Малий Гвіздець Коломийського району в одному із господарств сталася пожежа літньої кухні. Причина виникнення пожежі - порушення правил експлуатації пічного опалення.

15 вересня о 16.37 год. в місті Коломия по вулиці Чайковського виникла пожежа в одній із квартир. Вогнем пошкоджено диван. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння.

Того ж дня, о 16.00 год. в селі Уторопи Косівського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено покриття та перекриття житлового будинку. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем.

15 вересня о 19.21 год. в місті Болехів по вулиці Шевченка сталася пожежа в підсобному приміщенні недіючого кінотеатру. Вогнем знищено вагонку на стіні в підсобному приміщенні на площі 5 м2. . Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 1139 пожеж, у вогні загинуло 36 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Тарашевський ...
Наступна новина: Хмельницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ