У Львівській області правоохоронці Дрогобича затримали 24-літнього хулігана, який побив чоловіка пістолетом-запальничкою

У Львівській області правоохоронці Дрогобича затримали 24-літнього хулігана, який побив чоловіка пістолетом-запальничкою

16.09.13 13:07 0 758
Незважаючи на свій юний вік, хлопець вирішив втопити молоді роки у горілці. В січні 2013 року у нічний час молодик, перебуваючи на підпитку, вирішив прогулятися вулицями міста.

На той час на дворі було досить холодно, а тому молодик зайшов у під’їзд будинку, щоби зігрітись. Через деякий час, по сходах з верхнього поверху на сходову клітку зійшов чоловік літнього віку, який проживав у будинку. У грубій формі мешканець будинку наказав молодику забиратися з під’їзду.

Образливі слова запали в душу молодому п’яничці, молодик вийшов з під’їзду, однак вирішив звести рахунки з уже немолодим чоловіком. Мужчина літнього віку закрив двері до під’їзду і попрямував у двір стежкою. У той час зловмисник наздогнав чоловіка і наніс своєму кривдникові удар в обличчя. Внаслідок удару, чоловік схопив за руки захмелілого хлопця, щоби не впасти на землю. Під час шарпанини, двоє чоловіків втратили рівновагу і обоє впали на землю.

Відчувши значну перевагу у віці, зловмисник дістав з кишені металеву запальничку у вигляді пістолета і почав наносити удари залізним виробом по голові останнього. Мешканець будинку прикривав руками обличчя та голову і намагався усіляко відбиватися від молодого п’янички.

Потерпілому таки вдалося вирватись і втекти у під’їзд, зачинивши за собою двері. Мешканець будинку одразу повідомив правоохоронців про прикру подію. Захмелілий молодик вийшов з-за будинків, а на пішохідній доріжці на нього вже чекали правоохоронці Дрогобицького міського відділу міліції.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції притягнули зловмисника до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Мілан" втрачає Кака ...
Наступна новина: ООН може ухвалити резолюцію ...

КОМЕНТАРІ