У Львівській області ключі електронного цифрового підпису найбільшим попитом користуються у представників малого та середнього бізнесу

У Львівській області ключі електронного цифрового підпису найбільшим попитом користуються у представників малого та середнього бізнесу

16.09.13 13:53 0 773
На в ДПІ у м.Червонограді Головного управління Міндоходів у Львівській області діє пункт реєстрації Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів, у якому платники можуть безкоштовно отримати посилені сертифікати та ключі електронного цифрового підпису.

Протягом січня-серпня 2013 року 852 платники Сокальщини та 573 платники Радехівщини скористалися послугами Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів.

Найактивнішими користувачами послуг Центру є представники малого та середнього бізнесу, спостерігається пожвавлення щодо отримання ключів у фізичних осіб-підприємців. Так, протягом 8 місяців цього року 364 фізичні особи-підприємці, які перебувають на обліку в Сокальській ОДПІ Головного управління Міндоходів у Львівській області, та 276 – з Радехівського відділення отримали безкоштовні послуги Центру.

Серед юридичних осіб клієнтами Центру за цей період стали 488 платників із Сокальського району та 298 – з Радехівського.

Фахівці податкової інспекції надають підприємцям програмне забезпечення (включаючи регулярні оновлення та технічну підтримку), консультаційну та практичну допомогу.

Активізація виготовлення ключів електронного цифрового підпису пов’язана з розширенням можливостей цього сервісу – з ключами Міндоходів платники мають змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів доходів і зборів, а й до органів державної статистики та Пенсійного фонду.

Електронне звітування з ключами цифрового підпису має низку інших переваг: цілодобове прийняття звітності, захищеність інформації, усунення людського фактору, запобігання допущенню арифметичних помилок тощо.

Нагадаємо, що для отримання посиленого сертифіката відкритого ключа необхідно звертатися в пункт реєстрації користувачів при Головному управлінні Міндоходів у Львівській області за адресою: 80102, м.Червоноград, площа Соборна, 3, каб.4. Контактний телефон: (249) 3-98-51.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Челленджер Стамбул. ...

КОМЕНТАРІ