У Львівській області відповіді на актуальні запитання учасників семінару

У Львівській області відповіді на актуальні запитання учасників семінару

16.09.13 13:44 0 827
Фахівці ДПІ у м.Червонограді Головного управління Міндоходів у Львівській області провели семінар для платників податків – фізичних осіб, під час якого розглядались питання подання податкової звітності в електронному вигляді, запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі, застосування норм податкового законодавства щодо збору за користування радіочастотним ресурсом України, новин податкового законодавства. Присутні мали змогу отримати відповіді на запитання, які їх цікавили, зокрема:

З якого терміну необхідно сплачувати збір за користування радіочастотним ресурсом України при наявності ліцензії на користування радіочастотним ресурсом?

Платники збору, яким надано право користуватися радіочастотним ресурсом України на підставі ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, сплачують збір починаючи з дати видачі ліцензії. У разі продовження терміну ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України збір сплачується з початку терміну дії продовження ліцензії (п.321.4 ст.321 Податкового кодексу України).

До якого терміну надається податкова соціальна пільга одному із батьків, якщо дитина досягла 18 років?

Відповідно до пп.169.3.3 п.169.3 ст.169 Податкового кодексу України податкова соціальна пільга надається до кінця року, в якому дитина досягає 18 років, а у разі її смерті до досягнення зазначеного віку – до кінця року, на який припадає смерть.

В який термін необхідно подати заяву для зміни видів діяльності платнику єдиного податку першої групи?

У разі зміни видів господарської діяльності заява подається платниками єдиного податку першої і другої груп не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулися такі зміни (п.298.5 ст.298 Податкового кодексу України).

Чи ведуть щоденно книгу обліку доходів платники єдиного податку першої і другої груп?

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ