Рівненські міліціонери-благодійники зібрали майже 29 тисяч гривень на лікування хворим дітям

Рівненські міліціонери-благодійники зібрали майже 29 тисяч гривень на лікування хворим дітям

16.09.13 13:13 0 892
По 14 тисяч 300 гривень, зібрані під час благодійної вистави, отримали від правоохоронців родини Пшевлоцьких та Максимюків на лікування своїх донечок. Крім того, рідним пенсіонерів ОВС Адама Івановича Яковця та Анатолія Семеновича Гуменюка начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко вручив акти про передачу у користування кріслами спеціального призначення.

Подібні акції уже неодноразово спільно організовували керівники обласного управління міліції та Рівненського академічного українського музично-драматичного театру. Проте цього разу вона стала наймасштабнішою.

— Ми уже третій рік проводимо благодійні акції, завдяки підтримці керівництва Рівненського облмуздрамтеатру, ми збираємо наших пенсіонерів, дружин співробітників ОВС та проводимо такі заходи, щоб сказати, що міліція не тільки розкриває кримінальні правопорушення і займається злочинцями, а й надає посильну допомогу тим, кому це вкрай необхідно, — зазначив начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко. — Ми плануємо і до Дня міліції провести подібний захід. Я думаю, що це нормальне дійство. Люди побачать і, можливо, також захочуть допомогти. Навіть вчора я виїжджав на квартирну крадіжку і люди підходили до мене і дякували, що ми таку роботу проводимо. Навіть я висвітлюю і негативні моменти у засобах масової інформації. І здобутки, які ми маємо, також.

Усіляку підтримку ініціативам міліціонерів надає директор Рівненського українського музично-драматичного театру Володимир Петрів:

— Наша співпраця з начальником УМВС генерал-майором міліції Василем Лазутком дає реальні результати. Приємно, що люди у погонах хочуть допомагати іншим та тягнуться до прекрасного. Ми у свою чергу завжди підтримуємо їх ініціативи. Та радіємо з того, що така робота допомагає іншим боротися з тяжкою недугою. Цього разу вибір міліціонерів припав на виставу «Ревізор», адже вони уже переглянули чи не весь репертуар нашого театру.

За кожен благодійний квиток правоохоронці сплатили по 50 гривень. Таким чином, ущент заповнений зал допоміг зібрати майже 29 тисяч гривень та передати їх сім’ям.

— Це неабияка допомога для нашої родини, адже на лікування дочки ми щомісяця витрачаємо кілька тисяч гривень, — говорить колишній співробітник міліції Ігор Максимюк. — Я й не очікував, що таке можливо. Хочу усім сказати щире батьківське дякую.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Очільник закарпатської ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ