Чернівці: День Садгори пройшов на славу

Чернівці: День Садгори пройшов на славу

17.09.13 08:26 0 996
Уся Садгора ярмаркувала 15 вересня на своїх іменинах. Цілий день відбувалася жвава торгівля. Понад тисячу городян зібралося на святкове дійство, у якому взяли участь «Лісапетний батальйон», Іван Дерда, гурт «Полюси», Ірина Стець та інші артисти. Садгірчан привітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, який прибув на свято зі своєю родиною.

«Цьогоріч ми організували справжнє родинне свято у Садгорі, – зазначив керманич міста. – Цей район є невід’ємною частиною міста. Тут є певні традиції, які ми підтримуємо і культивуємо. Садгірчани вміють ярмаркувати і розважатися. У ярмарку взяли участь народні умільці не тільки з Чернівців та Чернівецької області, а й з Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей. Зрештою, цей ярмарок відбувся успішно, тож міська рада всіляко сприятиме проведенню навіть більш масштабного заходу до Дня Садгори у наступному році».

На ярмарку можна було придбати вироби з дерева, прикраси, ляльки, керамічні вироби, вишиванки, декупаж, ікони, ковані вироби ручної роботи тощо. Також була представлена продукція бджільництва: мед, вироби з нього та воску, прополіс та пилок.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ