Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

17.09.13 08:13 0 726
13 вересня в смт. Путила по вул. О. Кобилянської виникла пожежа в житловому будинку. За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 6 смт. Путила. Оскільки стіни будинку були дерев’яними, вогонь швидко поширювався по конструкціям споруди. Вогнеборцям вдалося оперативно ліквідувати пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження вогню. На пожежі знищено шиферну покрівлю, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни будинку. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок.

15 вересня у селі Пашківці Хотинського району горіла господарська будівля. Першочерговим завданням рятувальників міста Хотин та місцевої пожежної команди села Ставчани, які прибули на місце події, було недопущення подальшого поширення вогню, адже поруч знаходився житловий будинок. Вогнеборці ліквідували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Полум’ям знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та перекриття господарської будівля. Завдяки оперативним діям рятувальників від знищення вдалося зберегти господарську будівлю та поруч розташований житловий будинок.

Всього за останні 3 доби на території Чернівецької області зафіксовано 6 пожеж. Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося врятувати від знищення 6 будівель. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ