В Луцьку олімпійський урок – чесна гра

В Луцьку олімпійський урок – чесна гра

17.09.13 08:17 0 1085
Станемо дружно в ряди олімпійців

Підтримаємо олімпійський рух.

Бо знають давно і дорослі, і діти

В здоровому тілі - здоровий дух!

Під таким девізом в навчальних закладах міста відбулися олімпійські уроки в рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня, який тривав з 5 по 14 вересня.

Для учнів проводилися виховні години, бесіди, лекції, спортивні свята, вікторини, конкурси малюнків та плакатів на спортивну тематику, про здоровий спосіб життя, майстер-класи, показові тренування, змагання за участю провідних спортсменів, вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів, зустрічі з провідними спортсмена міста і області, учасниками Олімпійських ігор.

Особливе свято відбулося на новоствореному майданчику зі штучним покриттям ЗОШ № 23, який до початку навчального року подарував школі благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Тут пройшов відкритий міський олімпійський урок за участю команд навчальних закладів №№ 17, 18, 23, який організувало управління освіти Луцької міської ради .

В гості до юних спортсменів завітало чимало гостей. Серед них Микола Зайченко - заступник голови регіонального відділення НОК України у Волинській області, директор обласної школи вищої спортивної майстерності, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, Ірина Констанкевич - член виконкому Луцької міської ради, заступник голови благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», Олег Гребенюк – начальник управління освіти Луцької міської ради, Юрій Волинець – головний спеціаліст управління освіти Луцької міської ради, Заслужений вчитель України, головний суддя олімпійського уроку, Петро Боярчук – майстер спорту України з боксу, старший тренер-викладач відділення боксу ДЮСШ № 2, Павло Ільюк – кандидат в майстри спорту України з боксу, Чемпіон ІV Спортивних ігор школярів України 2013 року, член збірної команди України з боксу, директори навчальних закладів.

Урок відбувався у формі малих Олімпійських ігор. До програми змагань організатори включили 5 естафет з олімпійських видів спорту. Змагання проходили під гаслом «Fair Play – Чесна Гра», в рамках проекту, орієнтованого на популяризацію здорового способу життя серед дітей та молоді.

Крім змагань учасники та гості святкового дійства мали змогу насолоджуватися цікавими показовими виступами і художніми номерами юних спортсменів і артистів з шкіл учасниць.

За підсумками напруженої боротьби перемогу в Олімпійському уроці виборола збірна команда гімназії № 18 (вчитель фізичної культури Людмила Кочубей), друге місце у господарів – ЗОШ № 23 (Андрій Теслюк), а третє - у ЗОШ № 17 (Роман Климчук).

Переможці і всі учасники відкритого Олімпійського уроку, а також вчителі і директори отримали нагороди від управління освіти, призи від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», регіонального відділення НОК України у Волинській області і комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

Управління освіти Луцької міської ради (728058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ