Ужгородська міліція навчала дітей правилам безпечної поведінки на дорозі

Ужгородська міліція навчала дітей правилам безпечної поведінки на дорозі

17.09.13 08:17 0 701
В Ужгороді, як і по всій Україні, проходить комплекс профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі». Це своєрідний «місячник безпеки», який проводиться щорічно, й вже став доброю традицією як для правоохоронців, так і для школярів. Міліціонери проводять ці заходи на початку навчального року.

Літні канікули добігли кінця, а це означає, що вулиці міста знову заповнилися маленькими пішоходами. Щоб нагадати дітям призабуті за літній період Правила дорожнього руху, міліціонери провели урок з підшефними вихованцями ужгородської спеціалізованої загально-освітньої школи-інтернат.

Станіслав Попович, капітан ДАІ, розповів дітям про Правила дорожнього руху, поведінку на дорозі, а діти, в свою чергу, поділилися досвідом і навели приклади зі свого життя. Окрім того, Станіслав Володимирович звернувся до дорослих, насамперед до вчителів, із проханням: нагадати вихованцям закладу основні правила безпечної поведінки на дорозі.

По закінченню діти показали правоохоронцям свої малюнки на тему уроку. Шефи пообіцяли і надалі брати активну участь у житті дітей, допомагати та підтримувати їх.

Директор школи-інтернату Наталія Бушко від імені своїх вихованців подякувала правоохоронцям за постійну турботу.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Департамент ...
Наступна новина: В Луцьку олімпійський урок ...

КОМЕНТАРІ