Працівники УМВС України в Хмельницькій області привітали з присягою вихованців підшефного військового ліцею

Працівники УМВС України в Хмельницькій області привітали з присягою вихованців підшефного військового ліцею

17.09.13 08:21 0 981
У Кам’янець-Подільському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулась традиційна посвята в ліцеїсти. Цьогоріч 160 молодих людей, які мріють стати міліціонерами та військовими, поповнили лави навчального закладу. Привітати юних ліцеїстів з Хмельницького приїхали шефи у міліцейських погонах — делегація УМВС України в Хмельницькій області на чолі з генерал-майором міліції Сергієм Шутяком.

Урочисту частину відкрив керівник навчального закладу полковник Олександр Рощук. З вітальним словом до присутніх звернувся начальник обласної міліції Сергій Шутяк. Його присутність на святі не випадкова. Адже понад десять років вдалим напрямком правової роботи ліцею є співпраця колективу з представниками міліції. Більше трьохсот випускників ліцею поповнили лави правоохоронців. А у 2013 році 26 колишніх ліцеїстів вступили у навчальні заклади системи МВС.

З метою пропаганди здорового способу життя, дотримання норм моралі та права, формування європейської свідомості 12 вересня між управлінням міліції та ліцеєм було підписано Меморандум про співпрацю.

«Військовий ліцей — це не просто унікальний навчальний заклад, це справжня школа життя, школа мужності, — зазначив у своєму зверненні Сергій Олександрович. — Саме тут ви відчуєте, наскільки нелегка військова служба, та зрозумієте, що таке справжня дружба і надійне плече товариша. Військова школа формує характер, розвиває командний дух і загартовує волю до перемоги, які так необхідні майбутнім захисникам Вітчизни і майбутнім правоохоронцям».

Не обійшлось і без подарунків — генерал-майор міліції Сергій Шутяк вручив навчальному закладу сучасний кінопроектор.

Традиційно після урочистої частини відбулась святкова програма за участю ліцеїстів та викладачів. Своїми виступами батьків та молоде поповнення порадували вихованці секції гирьового спорту, танцювальний колектив «Мрія», вихованці гуртка рукопашного бою клубу «Юні миротворці».

Урочистості завершилися символічною фінальною піснею «Нам є що захищати» у виконанні вокальної групи ліцею.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: За сприяння Уряду США на ...

КОМЕНТАРІ