У Хмельницькому затримали автомобільного злодія

У Хмельницькому затримали автомобільного злодія

17.09.13 08:28 0 922
В обласному центрі власники автомобілів, які на ніч залишають транспорт біля будинків, можуть спати спокійніше — у місті одним автомобільним злодієм стало менше.

Після тривалих слідчо-оперативних заходів хмельницькі міліціонери затримали 22-річного юнака, який підозрюється у крадіжках з легковиків. Весь процес займав у хлопця кілька хвилин, адже схема правопорушення була досить простою: в нічну пору доби юнак обирав незахищений і малоосвітлений двір та поводився з автомобілями не шкодуючи — розбивав бокове вікно й забирав автомагнітоли та комплектуючі до них.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років).

Наразі правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до ряду крадіжок з автомобілів, які протягом тривалого періоду скоювались у місті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ