Львівщина: в області до кінця цього року заплановано здати в експлуатацію 12 об’єктів будівництва

Львівщина: в області до кінця цього року заплановано здати в експлуатацію 12 об’єктів будівництва

17.09.13 08:05 0 881
16 вересня, під керівництвом голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука відбулась апаратна нарада Львівської ОДА.

Зокрема під час наради заслухали інформацію про стан фінансування об’єктів, які заплановано ввести в експлуатацію у поточному році.

Зазначимо, замовником цих об’єктів виступає управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації.

Як повідомлялось під час наради, в області вже здано в експлуатацію дві школи: у с. Вороняки Золочівського району та смт Запитів Кам’янко-Бузького району, однак ще залишаються окремі не завершені роботи.

Також в жовтні заплановано завершити реконструкцію і повністю здати в експлуатацію Комарнівську ЗОШ І-ІІІ ступеня Городоцького району. На завершальній стадії перебуває й ЗОШ І-ІІ ст. в с Голубиця Бродівського району.

«В поточному році заплановано завершити всі роботи із реконструкції ФАПів в с. Мерещів Перемишлянського району (потрібно ще 123, 6 тис. грн.), с. Смиків Сокальського району (177,9 тис. грн.), с. Лисовичі Стрийського району(164,0 тис. грн.)», – повідомив начальник управління капітального будівництва ОДА Єгор Горностай та додав, що16 ФАПів в області вже здано в експлуатацію.

Окрім того, будівельні роботи завершені у ДБСТ в с. Домажир Яворівського району і до кінця тижня запланована здача в експлуатацію.

Очікують на фінансування і завершення реконструкцій та будівництва дитяча туристична база центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді на вул. І.Франка у м. Львів та харчоблок Львівської обласної психіатричної лікарні на вул. Кульпарківській, 95.

Варто також зазначити, ведеться підготовка документів для подачі на оплату в Держказначейство для будівництва критого басейну 12,6х6,15м та 4 ванних кімнат з перехідною галереєю для санаторної школи-інтернату І – ІІІ ступеня для дітей, хворих на сколіоз, у м. Сокалі Львівської області.

До кінця 2013 року планують здати в експлуатацію будівництво під’їзних шляхів з твердим покриттям та пішохідних доріжок до навчально-спального корпусу, харчоблоку, навчальних майстерень Підкамінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленою професійною підготовкою дітей.

За результатами наради дали доручення забезпечити своєчасне фінансування вищезазначених об’єктів, а також ввести їх в експлуатацію до кінця 2013 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сучасну діагностичну ...

КОМЕНТАРІ