У Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького відкриють нові лоукост авіарейси до Іспанії, Італії та Грузії

У Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького відкриють нові лоукост авіарейси до Іспанії, Італії та Грузії

17.09.13 08:39 0 887
«Базування нового літака компанії «ВіззЕйр Україна» у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького дасть змогу не тільки збільшити кількість робочих місць та розширити географію авіарейсів зі Львова. Це хороша перспектива для збільшення пасажиропотоку, а відтак і кількості іноземних туристів». – Про це 16 вересня, повідомив голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук під час прес-конференції з нагоди відкриття третьої української бази у Львові, що запрацює з 30 квітня 2014 року.

За інформацією комерційного директора ТОВ «Авіалінії ВіззЕйр Україна» Наталії Артемової, на перших порах у Львові базуватиметься один літак AirbusA320.Таким чином обсяг інвестицій авіакомпаній у регіон складе 80 млн. дол. США.

«Окрім рейсів, які авіакомпанія виконує на сьогоднішній день зі Львова до Венеції Тревізо, Дортмунда та Мілана Бергамо, «ВіззЕйр Україна» оголосила відкриття 5-и нових рейсів – до Неаполя, в Рим (Італія), до Валенсії, Барселони Жирони (Іспанія) та Кутаїс», – анонсувала Н. Артемова.

Своєю чергою Віктор Шемчук відзначив, що для м. Львів та й області загалом – це дуже хороша перспектива, адже компанія Візз Ейр здійснює виключно лоукост рейси, що є значно доступнішими для широкого загалу.

Також керівник області наголосив, що відкриття нових лоукост авіаліній стало можливим саме завдяки тривалим (4 місяці) перемовинам та участі дипломатичних місій.

«Метою усіх цих зустрічей стало створення можливості для розширення діяльності Львівського аеропорту, збільшення потоку пасажирів, а також залучення нових авіакомпаній до співпраці задля забезпечення усіх потреб українського пасажира», – сказав В. Шемчук та запевнив, що Львівська облдержадміністрація сприятиме роботі цієї авіакомпанії.

Зазначимо, що новий літак буде обслуговувати 8 маршрутів, таким чином кількість пасажирських місць складатиме більш ніж 300 тис. у 2014 році. Загалом компанія «ВіззЕйр Україна» здійснює рейси з 4 українських аеропортів за 27 напрямками до 11 країн, команда «Візз Ейр Україна» складається з понад 140 фахівців. У 2012 році 630 тис. пасажирів скористалися послугами української авіакомпанії.

«Для нас велика честь оголосити відкриття нашої третьої української бази – у Львові. Пасажири зі Львова та регіону вже знайомі з послугами «ВіззЕйр Україна», адже з 2010 року ми виконуємо низку рейсів із Львівського аеропорту. Тепер ще більше українців зможуть скористатися прямими регулярними рейсами до нових європейських міст, а туристи із Західної Європи матимуть змогу відкрити для себе одне з найкрасивіших українських міст. Відкриваючи базу і нові рейси зі Львова, ми сприяємо створенню нових робочих місць і стимулюємо розвиток туризму в регіоні. Ми неухильно дотримуємося обіцянки, яку дали українським пасажирам: пропонувати високоякісні та надійні послуги за низькими цінами,» – зазначив генеральний директор ТОВ «Авіалінії ВіззЕйр Україна» Акош Буш.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/zustrichi-ta-narady?album=5&gallery=117

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ