Тернопільські рятувальники взяли участь у Західноукраїнській благодійній акції «Врятуй дитині життя»

Тернопільські рятувальники взяли участь у Західноукраїнській благодійній акції «Врятуй дитині життя»

17.09.13 08:19 0 696
З 15 вересня до 15 листопада триває Західноукраїнська благодійна акція «Врятуй дитині життя», метою якої є збір крові для онкохворих дітей, що лікуються у гематологічних відділеннях обласних лікарень.

16 вересня, напередодні свого професійного свята – Дня рятувальника, на заклик допомогти хворим дітям відгукнулися Тернопільські вогнеборці, оскільки вважають, що рятувати життя людини можна не лише виконуючи свій професійний обов'язок, а й ділячись власною кров'ю.

Дана акція - це можливість надати реальну допомогу донорській сфері, вважає головний лікар Тернопільської обласної станції переливання крові Петро Лучанко. «У даному випадку мова йде про онкохворих діток, які особливо потребують підтримки. Зважаючи на те, що проблема благодійного донорства надзвичайно актуальна, дуже приємно, що рятувальники є в числі небайдужих, людей, які віддають частину своєї крові і душі діткам заради доброї справи», – відзначив він.

«Врятувати життя людині можна не лише своїми професійними діями, але й участю у благодійній акції – наголосив начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий. – Якщо ми можемо допомогти людині, то повинні це зробити: адже немає нічого більш ціннішого, ніж людське життя».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Буковинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ