У Тернопільській санітарно-епідеміологічній службі відкрили лабораторію особливо небезпечних інфекцій

У Тернопільській санітарно-епідеміологічній службі відкрили лабораторію особливо небезпечних інфекцій

17.09.13 08:09 0 727
Участь в офіційній церемонії відкриття лабораторії взяли керівники області та Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Джеффрі Р.Пайєтт. Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський подякував високому гостю за турботу та піклування про Тернопілля. «Ваша участь у нинішніх заходах, пане Амбасадоре, – велика честь для нас, – сказав Сергій Тарашевський. – Уся громада краю вельми вдячна за допомогу у створенні лабораторії, такої необхідної для гарантування безпеки здоров’я та життя краян».

У свою чергу Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні наголосив, що вважає своїм обов’язком зберігати стратегічне партнерство між США й Україною і надалі підтримувати прагнення українського народу, спрямовані на творення незалежної, заможної, демократичної, сучасної європейської держави. Свої пріоритети як посла Джеффрі Р. Пайєтт окреслив так: підтримувати зусилля України просуватися до інтеграції з Європою, зокрема про успішне підписання Угоди про Асоціацію на листопадовому саміті у Вільнюсі.

До слова, Державна санітарно-епідеміологічна служба України побудована на виконання україно-американської програми «Зменшення біологічної загрози в Україні».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: Ротань повернувся в ...

КОМЕНТАРІ