Міліція Сумщини відчинила двері для учнів місцевих шкіл

Міліція Сумщини відчинила двері для учнів місцевих шкіл

17.09.13 10:38 0 914
Показові виступи спецпідрозділів «Грифон», «Беркут», робота міліціонерів кінологів, показ зброї та спеціальної техніки, що знаходяться на озброєнні міліції – все це змогли побачити школярі, які завітали до сумського училища професійної підготовки працівників міліції обласного УМВС. Родзинкою ж зустрічі стала справжня солдатська каша, приготовлена на польовій кухні, яку організатори запропонували всім бажаючим.

Переважна більшість глядачів – школярки. Дівчата скористалися нагодою ближче познайомитись з міліціонерами і побачити їхнє життя, як то кажуть, «зсередини» – не кожного дня можна побачити представників різних підрозділів УМВС та спецтехніку, що знаходиться на озброєнні міліції в одному місці.

«Мета нашої зустрічі – познайомити вас з роботою органів внутрішніх справ, зокрема із спецпідрозділами УМВС, на які в більшій мірі покладене завдання забезпечення правопорядку в регіоні, затримання злочинців і притягнення їх до кримінальної відповідальності, – звернувся до присутніх начальник управління кадрового забезпечення УМВС області полковник міліції Євген Мірошниченко, – сподіваємось, що ви отримаєте багато позитивних вражень».

І дійсно, подивитись було на що. Зброя – яку дозволялося потримати в руках, самостійно «проінспектувати» спецтехніку міліції, сфотографуватися разом з бійцями спецпідрозділів та біля справжнього бронетранспортера – все це лише додавало присутнім гарного настрою.

Бійці спецпідрозділів міліції «Грифон» та «Беркут» продемонстрували свої вміння та навички в прийомах рукопашного бою, затриманні озброєних злочинців та визволення заручників.

Здивовані посмішки присутніх викликала робота кінологічної служби – не кожного дня доводиться бачити собаку, який так віддано виконує команди свого хазяїна. Словом, присутні побачили все те, що до цього бачили тільки в кіно.

На завершення свята ще один сюрприз від міліціонерів – справжня солдатська каша, приготовлена у польовій кухні.

На думку організаторів, саме такі заходи сприяють налагодженню партнерських відносин правоохоронців з населенням. Подібні зустрічі вони планують проводити і надалі.

СЗГ УМВС України

в Сумській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські ...
Наступна новина: Кошти, зібрані на своє ...

КОМЕНТАРІ