Кошти, зібрані на своє лікування, міліціонер передав онкохворим дітям

Кошти, зібрані на своє лікування, міліціонер передав онкохворим дітям

17.09.13 10:50 0 832
У Чернігові в результаті не підтвердженого діагнозу правоохоронець віддав кошти, зібрані йому на лікування онкохворим дітям.

Страшна звістка прийшла до оселі працівника судової міліції «Грифон» від лікарів. Діагноз – хвороба, яка могла забрати його життя. Рідні й близькі не знали, що робити, зібрали значні кошти на лікування, колеги також не залишились осторонь — скинулись кожен, хто скільки зміг. Почали з’ясовувати, де краще пройти курс лікування. І, відвідавши чергову з клінік, були ошелешені іншою звісткою. Діагноз не підтвердився. Перевірили ще раз: «І дійсно! Хвороби немає».

Кошти, зібрані на благе діло, міліціонер вирішив передати нужденним. Тим, у кого діагноз, на превеликий жаль, підтвердився і допомоги чекати немає звідки.

Міліціонер приїхав до Чернігівської обласної лікарні і запитав у лікарів кому найтерміновіше потрібна допомога. Таких дітей виявилось четверо. Поспілкувавшись з колегами, правоохоронці вирішили не просто віддати ці гроші, а ще влаштувати для всіх дітей лікарні маленьке свято.

І вже наступного дня правоохоронці разом з акторами завітали до лікарні. Правоохоронці передали кошти батькам дітей, які потребують допомогу, ну а актори клоун-студії розпочали свою виставу, від якої діти були в захваті. Подивитись виставу прийшов навіть медперсонал. Веселі жарти, загадки та конкурси за участю дітей не залиши нікого байдужим. Адже кожна посмішка на обличчі цих дітей є безцінною. Після свого виступу, веселі клоуни усім дітям зробили подарунки – різноманітні фігури з надувних кульок.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ