Закарпаття: на Тячівщині п'яний молодик забив до смерті товариша по чарці

Закарпаття: на Тячівщині п'яний молодик забив до смерті товариша по чарці

17.09.13 13:20 0 1007
Ця трагедія сталася днями в селі Красна Тячівського району. Двоє знайомих, які цілий день працювали разом по найму, після закінчення робочого дня вирішили ввечері зайти в гості до приятеля, аби розслабитися за чаркою.

Розпивали горілку. Один із захмелілих гостей, громадянин Н., почав ображати нецензурними словами господаря, а далі наніс тому удар рукою в голову. У відповідь громадянин Г. наніс своєму кривднику два удари ногою у спину та зіштовхнув зі сходів, а далі завдав лежачому ще два удари ногою в область живота. Внаслідок цього потерпілому було спричинено тілесні ушкодження у вигляді перелому двох ребер та розриву селезінки.

Після бійки кривдник не наважився викликати швидку, й лише наступного дня, побачивши що потерпілому зовсім зле, пішов за допомогою до жінки, яка розуміється на домашній медицині. Однак не застав її вдома, а коли повернувся в будинок, то побачив, що його жертва вже померла.

Зловмисника затримано, йому пред’явлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Обставини скоєння злочину повинно з′ясувати слідство.

Іван Філіп,

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові кращі стажери ...
Наступна новина: У Волинській області митний ...

КОМЕНТАРІ