Ужгородські міліціонери затримали таксиста-наркоторговця

Ужгородські міліціонери затримали таксиста-наркоторговця

17.09.13 13:11 0 843
Під час відпрацювання Ужгорода на одній з вулиць міста за порушення правил дорожнього руху працівники ДАІ зупинили автомобіль «Dacia Logan».

Керував ним 37-річний мешканець міста, приватний таксист. Під час розмови з правоохоронцями водій підозріло поводився: його трясло, він постійно витирав обличчя без видимої на те причини і взагалі неадекватно реагував...

Це закономірно викликало в «даішників» підозру й вони викликали на місце події слідчо-оперативну групу та оперативників з відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міського відділу міліції.

Виявилося, що чоловік цей раніше вже попадав у поле зору міліціонерів через скоєння злочину, пов'язаного із збутом наркотичних речовин. Правоохоронці спитали молодика, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, на що водій добровільно, в присутності понятих, виклав з кишені штанів медичний шприц ємністю 2 мл., наповнений порошкоподібною речовиною білого кольору, схожу на метамфетамін, а також згорток фольги з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожу на маріхуану.

Вилучене «зілля» направлено на дослідження. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне перевезення наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Волині до бюджетів усіх ...

КОМЕНТАРІ