У Львівській області у Червонограді впіймали наркоторговця

У Львівській області у Червонограді впіймали наркоторговця

17.09.13 13:42 0 912
Працівники Сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міськвідділу міліції виявили 31-річного місцевого жителя, який збував наркотичні засоби наркозалежним особам.

Відзначимо, що чоловік торгував опієм ацетильованим та екстракційним опієм. Ці засоби він збував у різних частинах міста. Також зауважимо, що вказаний громадянин уже був неодноразово судимий, у тому числі і за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Оперативники провели низку розшукових заходів з документування вищевказаного правопорушника. Інформацію про це кримінальне правопорушення було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна).

Під час досудового розслідування кримінального провадження, у квартирі наркоторговця було проведено обшук, у результаті якого правоохоронці виявили та вилучили сировину для виготовлення наркотичних засобів, а саме - солому маку вагою близько 400 грам.

Вказаного вище чоловіка затримали та арештували. На цей час він знаходиться у Слідчому ізоляторі міста Львова. Сам правопорушник відмовився від будь-яких пояснень.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Міжнародна ...
Наступна новина: Рівненщина: на Рокитнівщині ...

КОМЕНТАРІ