У Львівській області Ірина Сех привітала Радехівську школу мистецтв із ювілеєм

У Львівській області Ірина Сех привітала Радехівську школу мистецтв із ювілеєм

17.09.13 13:06 0 880
15 вересня 2013 року Радехівська районна школа мистецтв відсвяткувала 20-літній ювілей. На урочистостях з цієї нагоди побувала народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех, депутати Львівської обласної ради Юрій Шаваров, Володимир Чехут та голова Радехівської районної ради свободівка Емілія Мельник.

Виступаючи перед зібранням, Ірина Сех зазначила, що два десятиліття заклад гуртує довкола себе талановитих, духовно багатих і небайдужих людей. "Ви відкриваєте таланти і допомагаєте їм розвиватися, знаходити своє покликання, торувати шлях у житті. На творчому рахунку Радехівської районної школи мистецтв – створення народного хору "Просвіта", зразкових ансамблю танцю "Квітанок", художньої студії образотворчого і ужиткового мистецтва та дитячого естрадно-симфонічного оркестру "Джерело". Ваші зусилля неодноразово увінчувалися перемогами в численних міжнародних, всеукраїнських і обласних конкурсах.

Щиро дякую за відродження та популяризацію української народної пісні і танцю, звичаїв і традицій, відродження духовности української нації та виховання молоді. Бажаю вам процвітання, яскравих талантів, нових висот та гідної винагороди за жертовну подвижницьку працю", – зазначила народний депутат.

Разом із Юрієм Шаваровим вони подарували школі мистецтв ноутбук. Володимир Чехут передав вітання від голови Львівської обласної ради Петра Колодія, вручив колективу Подяку Львівської обласної ради та цінний подарунок – годинник директору школи Юрієві Сухару. Емілія Мельник подарувала від районної ради комп'ютер.

У концертній програмі з нагоди ювілею виступив гурт "Ватра" та "Віртуози Львова", а також художні колективи школи мистецтв.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі листа ...

КОМЕНТАРІ