Забезпечення якісних умов життя у місті Чернігові: внесок комунальників

Забезпечення якісних умов життя у місті Чернігові: внесок комунальників

17.09.13 13:05 0 978
Круглий стіл на тему «Забезпечення якісних умов життя у місті Чернігові». відбувся днями в експертному клубі «Чиста політика».

У обговоренні реалізації завдання Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення взяли участь заступник начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Геннадій Луценко, головний інженер КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Павло Большаков, заступник начальника КП «Новозаводське» Віктор Пригара, заступник начальника КП «Деснянське» Олександр Лазаренко та представники місцевих засобів масової інформації.

Зустріч проходила у вигляді дискусії, де обговорювались умови проживання населення міста Чернігова. Журналістів цікавили питання стану житлово-комунального господарства, поточного та капітального ремонту покрівель, під’їздів, доріг та інше.

Окремим питанням було створення ОСББ в обласному центрі. На нього надав відповідь заступник начальника управління житлово-комунального господарства Геннадій Луценко, спираючись на чинне законодавство.

Не оминули журналісти і виконання ремонтних робіт у будинках, запланованих комунальними підприємствами на вересень місяць. Керівники відповідних служб надали ґрунтовну відповідь. Заступник начальника КП «Деснянське» О. Лазаренко ознайомив зі списком уже виконаних робіт.

Розглянули також проблему несанкціонованої торгівлі та неякісної реклами в місті. Головний інженер КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Павло Большаков пояснив ситуацію, що склалася навколо цієї теми, і наголосив, що проблема вирішується спільно з правоохоронними органами.

Заступник начальника КП «Новозаводське» Віктор Пригара прокоментував виконання програми модернізації ліфтів. Більшість ліфтів у будинках міста вже відпрацювали свій термін, тож завдяки цільовій програмі ця проблема по можливості вирішується.

Багато питань торкалися покращення житлово-комунальних послуг для населення, тож учасники зійшлися на думці, що варто продовжити подібні зустрічі й шукати шляхи вирішення існуючих проблем спільно з громадськістю.

За повідомленням управління ЖКГ міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підйом лайнера Costa ...
Наступна новина: Волинь: програма ...

КОМЕНТАРІ