Чернівецька область: в усіх підрозділах пройшов День відкритих дверей

Чернівецька область: в усіх підрозділах пройшов День відкритих дверей

18.09.13 08:09 0 822
17 вересня в рамках святкування Дня рятівника в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області та в підпорядкованих підрозділах проведено День відкритих дверей. На території підрозділів рятувальники виставили спеціальну техніку, за допомогою якої ліквідовують надзвичайні події різного роду. Так, наприклад учні 5-6 класів загальноосвітньої школи № 24 Чернівців, які завітали в гості до рятувальників аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Чернівецькій області, із захопленням ознайомилися із можливостями пожежно-рятувальної техніки.

Тут школярам також нагадали основні правил безпеки. Діти із задоволенням фотографувалися з рятувальниками та дізналися чимало цікавого про роботу вогнеборців.

Учні ЗОШ № 19 обласного центру, які завітали в гості до Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру, змогли не лише ознайомитися із технікою, а й завітати до музею пожежно-рятувальної справи, який діє при Управлінні ДСНС України у Чернівецької області.

Школярам розповіли про техніку та зразки форми пожежників минулого століття, ознайомили із історією розвитку пожежної охорони краю, а також діти дізналися багато нового з історії Чернівців. Насамкінець, рятувальники ще раз нагадали дітям правил безпеки та про важливість їх дотримання.

Такі заходи, які відбувалися у всіх пожежно-рятувальних частинах краю, проводяться з метою ознайомлення буковинців із діяльністю ДСНС України та роз’яснення основних правил безпеки життєдіяльності. Завдяки цьому можливо запобігти виникненню пожеж чи іншому нещасному випадку.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Від туристичного збору ...

КОМЕНТАРІ