Упродовж січня-серпня 2013 року за допомогою обласної служби зайнятості працевлаштовано понад 15 тисяч волинян

Упродовж січня-серпня 2013 року за допомогою обласної служби зайнятості працевлаштовано понад 15 тисяч волинян

18.09.13 08:03 0 938
Волинська обласна служба зайнятості постійно шукає нові форми й способи роботи з громадянами, які приходять до фахівців установи за допомогою. Усі центри краю працюють за єдиною технологією надання соціальних послуг, яка передбачає створення рівних умов для обслуговування населення, доступу до загальноукраїнської бази вакантних посад та вільних робочих місць усім, хто у пошуках роботи. Про це говорили на семінарі з питань працевлаштування молоді, який відбувся у Волинському обласному центрі зайнятості.

«Підвищення якості життя населення, що є одним із президентських пріоритетів, нерозривно пов’язане із зайнятістю. Все, що робить наша служба - заради найшвидшого працевлаштування громадян, незалежно від їхнього місця проживання. Наші проекти і акції покликані активізувати власні сили громадян до зайнятості, спонукати роботодавців до ведення легальних трудових відносин із працівниками», - зазначила перший заступник директора обласного центру зайнятості Світлана Корецька.

У ході семінару його учасники наголошували, що налагодження ефективної співпраці із роботодавцями задля забезпечення гідною працею волинян – першочергове завдання для фахівців служби.

Зокрема, за 8 місяців ц.р. за допомогою обласної служби зайнятості працевлаштовано понад 15 тисяч волинян.

Фахівці центрів зайнятості постійно досліджують перспективи тих населених пунктів, де відсутні нові робочі місця, та працюють індивідуально з кожним роботодавцем.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ