Святослав Кравчук: «Спільними зусиллями зробимо місто чистим та комфортним»

Святослав Кравчук: «Спільними зусиллями зробимо місто чистим та комфортним»

18.09.13 08:27 0 951
Відбулася загальноміська нарада з питань заборони спалювання листя, залишків сухої рослинності та побутових відходів у місті Луцьку.

У ній взяли участь перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступник начальника відділу, старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції у Волинській області Антон Поліщук, головний санітарний лікар міськрайонного управління головного управління Держсанепідемслужби України в області Іван Ульчак, а також керівники промислових та комунальних підприємств, контролюючих структур, освітніх, медичних та торговельних закладів міста.

Святослав Кравчук підвів підсумки проведеного благоустрою до Дня міста і Дня Незалежності України, зауваживши, що не всі відповідально поставилися до озеленення територій біля своїх установ і організацій. Також закликав уже розпочати підготовку до Новорічних свят, більше уваги приділити зовнішньому оформленню, щоб місто мало святковий вигляд.

Відділ муніципальної дружини регулярно проводить рейди щодо виявлення осіб, які спалюють траву, сухостій, тверді побутові відходи. Вже цього року на порушників складено 12 протоколів, які направлені на адміністративну комісію міської ради. З метою активізації вирішення проблеми міський голова Микола Романюк підписав розпорядження «Про заборону спалювання листя, залишків сухої рослинності та побутових відходів у місті Луцьку».

Святослав Кравчук закликав представників гаражних та дачних кооперативів, жителів навколишніх сіл, приватних секторів не спалювати листя та сміття, адже димова завіса негативно впливає на здоров’я людей. «Луцьк наше місто, нам тут жити і працювати. Від нашої свідомості та культури залежить чистота і порядок у ньому. Ми спільними зусиллями повинні зробити все, щоб наше місто було чистим та комфортним», – підсумував він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ