Відбулися міжнародні змагання зі спортивного туризму серед юніорів «Волинь»

Відбулися міжнародні змагання зі спортивного туризму серед юніорів «Волинь»

18.09.13 08:12 0 948
З 12 по 15 вересня у с. Гаразджа Луцького району пройшли Міжнародні змагання зі спортивного туризму серед юніорів «Волинь», в яких брала участь збірна команда школярів міста Луцька. У складі команди були спортсмени з ЗОШ І-ІІ ст. № 11 – колегіум, ЗОШ І-ІІІ ст. № № 13, 20 та міського центру туризму спорту і краєзнавства учнівської молоді.

В змаганнях взяло участь близько 100 спортсменів з чотирьох країн: Білорусі, Литви, Росії та областей України, загалом 15 команд.

Учасники змагань змагались з техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод» та на комбінованій дистанції з елементами пішохідного, водного, велосипедного туризму й орієнтування на місцевості.

На комбінованій дистанції збірна команда м. Луцька впевнено посіла перше загальнокомандне місце. Призерами Міжнародних змагань стали Анна Климчук (ЗОШ І-ІІ ст. № 11 – колегіум, тренер Василь Войтович) та Дмитро Демчук (тренер Володимир Гуцаленко).

Перемогу в загальному заліку Міжнародних змагань здобула команда з міста Рівного (Україна), команда з Москви (Росія) посіла друге місце, трете місце за командою з Білорусії. Команда міста Луцька замкнула чільну п’ятірку.

Наступним випробуванням для юних туристів нашого міста стане участь їх у жовтні у відкритій Першості Волинської області зі спортивного туризму.

Управління освіти Луцької міської ради (728 058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трьох зловмисників за ...
Наступна новина: Чернівчанин став переможцем ...

КОМЕНТАРІ