В Ужгороді пасажирка джипа кинулася з ножем на патрульну машину ДАІ…

В Ужгороді пасажирка джипа кинулася з ножем на патрульну машину ДАІ…

18.09.13 08:13 0 933
Облаявши міліціонерів, войовнича жіночка порізала ножем колесо службової «Шкоди», за що їй тепер доведеться відповідати.

Ця надзвичайна пригода сталася в Ужгороді пізно ввечері 15 вересня. Наряд працівників Державтоінспекції міста у складі капітана міліції Станіслава Поповича та капітана Юрія Матейка ніс службу на вулиці Гранітній. Близько 22.35 год. правоохоронці помітили на дорозі кофейний джип «Гранд Черокі» на словацьких номерах, який вирішили зупинити. На вимогу зупинитися водій джипа не відреагував, тож правоохоронці стали його переслідувати на службовій «Шкоді Октавії», увімкнувши сирену та проблискові маячки. Зупинили втікача за півкілометра на вулиці Лелекача. Водій не мав жодних документів на машину й відмовлявся спілкуватися з правоохоронцями. Проте на цьому все не закінчилося. Зненацька із салону іномарки вийшла жінка-пасажирка, котра стала поводити себе агресивно. Ця пані, явно перебуваючи в стані алкогольного сп′яніння, стала нецензурно ображати працівників ДАІ, хапала їх за форму, намагалась нанести їм тілесні ушкодження, а в подальшому сходила додому, взяла великий кухонний ніж і… пошкодила ним переднє праве колесо на службовій «Шкоді»! Пробивши одне, хуліганка намагалась порізати й решту коліс, проте їй вчасно перешкодили це зробити. Тоді жінка викинула ніж на сусідній город, де його потім і знайшли та вилучили правоохоронці. Як з′ясується опісля, це була 42-річна знайома водія, жителька Ужгорода, яку він того вечора підвозив. У джипі перебував також і її п′яний чоловік, який теж агресивно себе поводив. Як з′ясувалося, вони всією компанією того вечора частувалися в барі, а потім нетверезий водій сів за кермом і вирішив їх розвести по домівках. До речі, він навіть не власник цього джипа, бо власник був взагалі «готовий» і лежав у салоні…

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, керівництво Ужгородського міськвідділу міліції та міської ДАІ. 34-річний водій джипа виявився п′яним, на нього складено відповідний адміністративний протокол, машину затримано на штрафмайданчик міліції. А от його войовничій приятельці доведеться нести ще й кримінальну відповідальність за ст. 296 ч.1 Кримінального кодексу України (хуліганство). Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ