В Закарпатській області скільки і як виплачують роботодавці зарплату - контролюватимуть фахівці Міндоходів

В Закарпатській області скільки і як виплачують роботодавці зарплату - контролюватимуть фахівці Міндоходів

18.09.13 08:19 0 989
Днями при ДПІ у Міжгірському районі створено робочу групу, яка працюватиме над тим, аби виявляти факти порушень платниками податкового та іншого законодавства при виплаті заробітної плати й інших доходів громадянам. Одним із основних заходів, який застосовують працівники територіального органу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, є заслуховування суб’єктів підприємницької діяльності. Під час таких зустрічей з юридичними та фізичними особами мова йде про те, як вони нараховують заробітну плату своїм працівникам, на якому рівні: менше законодавчо встановленої «мінімалки», нижче середньогалузевої по району, або нижче рівня доходу, який надає право на застосування податкової соціальної пільги.

Нещодавно за участі начальника ДПІ у Міжгірському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Олени Солодовник проведено засідання робочої групи, на яке запрошені суб’єкти підприємницької діяльності фізичні та юридичні особи. Середньомісячна заробітна плата, яка виплачувалася найманим працівникам цими роботодавцями до проведення засідання робочої групи, становила 793 грн.

За результатами заслуховування керівниками СПД вирішено здійснювати виплату заробітної плати згідно норм діючого законодавства. Очікувана середньомісячна заробітна плата становитиме 1541 грн. Також до місцевого бюджету району зростуть надходження по податку з доходів фізичних осіб.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині проводиться ...

КОМЕНТАРІ