В Закарпатській області мукачівські міліціонери за вчинення пограбунків жінок затримали 24-річного зловмисника

В Закарпатській області мукачівські міліціонери за вчинення пограбунків жінок затримали 24-річного зловмисника

18.09.13 08:10 0 1043
Сам затриманий грабіжник каже, що скоював злочини, аби роздобути гроші на ліки для хворої доньки…

Днями до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 53-річної мукачівки про те, що вона серед білого дня стала жертвою грабежу. Про що одразу повідомила у міліцію. Якихось особливих прикмет нападника жінка не запам”ятала. З її слів, він був віком 20-25 років, середньої статури, ошатно одягнутий.

Через декілька днів ще одна мукачівка стала жертвою грабіжника, який так само вдень її наздогнав на вулиці, зірвав з шиї золотий ланцюжок і втік. Жінка одразу почала кликати на допомогу. В цей час неподалік проїжджали міліціонери Державної служби охорони, які побачили налякану жінку. Та описала прикмети нападника та вказала, в якому напрямку він втік. Вже через кілька хвилин грабіжник був затриманий. На місце злочину приїхала слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу міліції. Речовий доказ вилучили.

Правоохоронці встановили, що даний злочин скоїв 24-річний мукачівець. Підозрюваний зізнався у скоєному та додав, що на злочин пішов… заради доньки, яка хворіє. Але кращого виходу, ніж вчиняти грабежі, він не придумав... В першому випадку крадене золото він здав до ломбарду і отримав за нього 400 гривень, в іншому не встиг, так як був затриманий «на гарячому».

Нині за цими фактами розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Подальшу долю хлопця вирішить суд. Наразі триває досудове розслідування.

- Користуючись нагодою, звертаюсь до громадян. Якщо ви стали жертвою грабіжника, відразу повідомте про це в міліцію. Дочекайтеся приїзду правоохоронців, вкажіть точне місце події, напрям, в якому тікав зловмисник, його прикмети. Пам'ятайте, що від вчасного та швидкого реагування залежить успіх в затриманні злочинця по «гарячих слідах» і повернення вам викрадених речей, - каже заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Валерій Горват.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лавров: звіт ООН не дав ...
Наступна новина: На турнірі у Литві ...

КОМЕНТАРІ