В Івано-Франківській області пішов по слідах старших братів-правопорушників

В Івано-Франківській області пішов по слідах старших братів-правопорушників

18.09.13 08:25 0 863
Чоловік, старші брати якого відбувають покарання у в’язниці: один – за злодійство, другий – за зґвалтування, узяв невдалий приклад своїх родичів. 34-річний селянин не забажав заробити на хліб чесною працею, відтак обікрав власну односельчанку.

Поки пенсіонерка з селища Кутів Косівського району святкувала свій день народження, в її будинку побував злодій. Іменинниця повернулася з забави й застала в хаті розгардіяш. Пропали її золоті сережки, деякі речі та продукти.

Засмучена жінка зателефонувала на спецлінію зв’язку 102. Слідчо-оперативна група Косівського райвідділу міліції, що негайно прибула, ретельно оглянула місце події. Було встановлено, що злодій проник у хату, розбивши шибку на вхідних дверях. Протягом кількох годин правоохоронці розшукали крадія і зниклі речі.

Чоловік видав викрадені речі. Зокрема, золоті сережки він заховав у вазоні для квітів. Відкрито кримінальне провадження за крадіжку чужого майна з проникненням у житло. Зловмисникові загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ