Микола Вітенко: «Обслуговуючі фірми повинні думати не тільки про планове, але й про екстрене чищення дощової каналізації»

Микола Вітенко: «Обслуговуючі фірми повинні думати не тільки про планове, але й про екстрене чищення дощової каналізації»

18.09.13 08:18 0 1068
Під час оперативної наради заслухано інформацію Департаменту комунального господарства щодо обслуговування дощової каналізації міста

Нагадаємо, що під час минулотижневої оперативної наради секретар міської ради Микола Вітенко підняв питання стану дощової каналізації у Івано-Франківську. Секретар міськради зауважив, що між обслуговуючим фірмами є деякі непорозуміння, а тому це питання варто окремо обговорити.

17 вересня 2013 року, про стан обслуговування дощової каналізації доповів заступник директора Департаменту комунального господарства Микола Матіїв. Він зазначив, що наразі у місті дощову каналізацію обслуговують дві організації – КП «Івано-Франківськводоекотехпром» та приватна фірма яка виграла тендер.

Секретар міської ради Микола Вітенко зазначив, що догляд за дощовою каналізацією є ще й невід’ємним елементом утримання доріг міста. Також Микола Вітенко зауважив, що обслуговуючим організаціям на майбутнє потрібно подумати і про екстрене обслуговування колодязів. Адже дуже часто після дощу колодязі забиваються і вода простоює на вулицях днями.

Також секретар міської ради звернув увагу заступника директора департаменту про нинішній стан вулиці Івасюка, адже той доповів, що вулиця почищена і департаментом здійснено технагляд. Микола Вітенко продемонстрував зроблені ним нещодавно фотографії і попросив представника департаменту ще раз провести технагляд і заставити виконавця робіт почистити вулицю.

Микола Матіїв погодився із зауваженнями Миколи Вітенка, та зазначив, що проведе нараду із цього питання із обслуговуючими організаціями.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Росія: понад 135 тисяч ...

КОМЕНТАРІ