В Івано-Франківській області міліціонери розшукали зловмисника, який обікрав пенсіонерку

В Івано-Франківській області міліціонери розшукали зловмисника, який обікрав пенсіонерку

18.09.13 08:13 0 908
До Коломийського міськвідділу міліції із повідомленням про крадіжку звернулась жителька міста. Жінка розповіла правоохоронцям про те, що з її помешкання зникли мобільний телефон і гаманець з банківськими картками, а також із підсобного приміщення пропала бензопила імпортного виробництва.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи міліції було встановлено, на час відсутності господині злодій відчинив вікно будинку і заліз усередину. Потім з підсобки виніс бензопилу.

В ході здійснення оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили: до вчинення крадіжки причетний 37-річний чоловік, який проживає на тій же вулиці, що і потерпіла. Виявилося, що зловмисник підстеріг, коли пенсіонерка вийшла з дому й проник у її господарство. Мобільний телефон і бензопилу продав, а кошти розтратив на власні потреби.

У чужому гаманці були банківські карточки, та через відсутність пін-кодів зняти гроші злодій не зумів.

На відносно чоловіка порушено кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ