Депутати-свободівці привітали львівських плавців, які на XVІ літніх Параолімпійських іграх у Лондоні здобули призові місця

Депутати-свободівці привітали львівських плавців, які на XVІ літніх Параолімпійських іграх у Лондоні здобули призові місця

18.09.13 09:30 0 947
17 вересня 2013 року у Львові в аквапарку "Пляж" депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріян Гутник взяв участь в урочистостях присвячених успішній участі львівських плавців – представників України від Львівщини на XVІ літніх Параолімпійських іграх у Лондоні.

У складі збірної команди України, під тренерськими настановами Олени Сальнікової, змагалися й четверо представників "Інваспорту" Львівщини – Мар'ян Квасниця, Антоніна Максимова, Антон і Марина Стабровські. Бронзову медаль у класі S 12 (вади зору) на дистанції 100 метрів батерфляєм виборов львів'янин Антон Стабровський.

На заході також був присутній депутат Львівської облради голова б'юджетної комісії свободівець Ярослав Качмарик, який за продемонстровану силу волі та прагнення до перемоги передав переможцям грамоти від облради.

Депутат міськради від ВО "Свобода" Андріян Гутник вручив кубки і пам'ятні призи та побажав параолімпійцям нових перемог. "Ваші призові місця на Параолімпіаді символізує не просто досягнення команди, це в першу чергу ознаменовує, що Україна відроджується як потужна спортивна держава. Зичу вам і тренерському складу наснаги та нових спортивних досягнень", – зазначив Андріян Гутник.

Окрім цього, Анріян Гутник зачитав привітання, які надійшли від секретаря Львівської міської ради свободівця Василя Павлюка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Колліна підтвердив, що ...
Наступна новина: БК "Київ" поступився ...

КОМЕНТАРІ