Львівська облрада надала приміщення УГКЦ для створення "Осередку тверезости"

Львівська облрада надала приміщення УГКЦ для створення "Осередку тверезости"

18.09.13 11:02 0 989
Львівська обласна рада надала в оренду на пільгових умовах приміщення для благодійної організації "Знамення", засновником якої є підкомісія "За тверезість життя" Сокальсько-Жовківської єпархії Української греко-католицької церкви. Це рішення підтримала більшість депутатів на сесії Львівської обласної ради, яка відбулася 17 вересня 2013 року.

У будинку планують створити "Осередок тверезости" – реабілітаційний та консультативний центр для узалежнених та їхніх родин. Як зазначив у своєму виступі на сесії Львівської обласної ради депутат від ВО "Свобода", голова комісії з питань б'юджету, соціяльно-економічного розвитку та комунальної власности Ярослав Качмарик, до голови облради надійшло звернення від єпископа Сокальсько-Жовківського УГКЦ владики Михаїла Колтуна, в якому він просить депутатів об'єднати зусилля для подолання проблеми алкоголізму.

"Одним із таких кроків буде створення "Осередку тверезости", де надаватимуть підтримку у подоланні залежности, потребуючим особам та відбуватимуться консультативні зустрічі з їхніми родинами. На базі цього закладу буде також діяти навчальна програма для вишколу лідерів, психологів, лікарів, вчителів, правоохоронців тощо. Для такої праці потрібний сталий осередок. Тому прошу надати відповідне приміщення благодійній організації "Знамення", яку було створено з цією метою", – зазначив у своєму зверненні владика Михаїл.

У результаті 72 зі 116 депутатів підтримали пропозицію свободівця та проголосували за надання в пільгову оренду приміщення.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Вирішити питання ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ