Львівщина: що посієш, те й пожнеш!

Львівщина: що посієш, те й пожнеш!

18.09.13 08:15 0 656
17.09.2013р. в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації під головуванням директора департаменту М.О. Довби відбулася нарада з питань насінництва, в частині виконання обласної програми здешевлення придбання елітного насіннєвого матеріалу та перспектив розвитку.

В роботі прийняли участь представники наукових установ, господарств області, що працюють в галузі насінництва та державної сільськогосподарської інспекції у Львівській області.

Під час доповіді директор департаменту зазначив важливість вирішення проблематики в галузі, як складової продовольчої безпеки регіону, наголосив про те, що в обласній програмі передбачено 300 тис. грн.. для здешевлення придбання елітного насіння сертифікованим насіннєвим господарствам.

Обговоривши учасники наради зійшлись на тому, що галузь насінництва з метою стабілізації та нарощування свого потенціалу потребує щорічної фінансової підтримки та повинна бути представлена в кожному районі 2-3 насіннєвими господарствами. За результатами наради директором департаменту дані відповідні доручення.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ