У Федерації легкої атлетики Житомирщини – новий керівник

У Федерації легкої атлетики Житомирщини – новий керівник

18.09.13 08:14 0 902
17 вересня 2013 року в Житомирі відбулася звітно-виборча конференції Федерації легкої атлетики Житомирської області. Участь у конференції взяли 22 делегати, по одному від кожного міста (району) області. Обласній конференції передували збори спортивного активу та осередків федерації в усіх містах і районах Житомирщини.

Легка атлетика – пріоритетний для області олімпійський вид спорту, який приносить Житомирщині третину залікових очок у рейтинг зі спорту вищих досягнень. Цей вид спорту розвивається в усіх, без винятку, областях України та у 20-ти дитячо-юнацьких спортивних школах міст і районів Житомирської області.

На відділеннях легкої атлетики Житомирщини замаються 1500 спортсменів, що складає 10 % від загальної кількості вихованців ДЮСШ області з усіх видів спорту. Працюють 73 тренери з легкої атлетики, з яких 36 – штатні.

До участі у звітно-виборчій конференції були запрошені директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Раїса Гула, її заступник Наталія Калкан, директор обласної школи вищої спортивної майстерності Леонтій Самунь, керівники спортивних закладів та організацій області.

Після звіту голови обласної федерації легкої атлетики, який керував організацією в період останнього олімпійського циклу Анатолія Нікітіна, робота обласної федерації була визнана задовільною.

Делегати конференції одноголосно, відкритим голосуванням обрали головою Федерації легкої атлетики Житомирської області на наступний період Інну Євсеєву. Обрано також президію, заступників та виконавчий комітет Федерації.

Інна Миколаївна Євсеєва – найбільш титулована спортсменка серед легкоатлетів області, Майстер спорту міжнародного класу, рекордсменка України та СРСР, фіналістка ХХІV та ХХV Олімпійських ігор в Сеулі та Барселоні. Інна Миколаївна – заступник директора спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики, відомий в області та Україні тренер-викладач, під керівництвом якого підготовлено срібного призера європейського юнацького фестивалю з легкої атлетики Марину Ячнік, чемпіонів та призерів України.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації від імені спортивної громадськості області вітає Інну Миколаївну з обранням на посаду голови обласної федерації, бажає плідної роботи з примноження успіхів легкої атлетики Житомирщини.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ