На Рівненщині невідомі в масках здійснили розбійний напад на подружжя

На Рівненщині невідомі в масках здійснили розбійний напад на подружжя

18.09.13 08:06 0 862
Вночі 17 вересня невідомі зловмисники зухвало увірвалися до помешкання однієї з родин м. Костопіль, де, застосувавши силу та психологічний тиск, заволоділи грошима та золотими прикрасами. Самих же господарів вивезли до лісу в багажнику їхньої ж машини.

Близько четвертої години ранку до правоохоронців надійшло повідомлення від місцевого 39-річного костопільчанина Василя. Чоловік повідомив, що поблизу його будинку восьмеро невідомих осіб спортивної тілобудови вчинили відносно нього та його дружини, 35-річної Наталії, розбійний напад.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що близько першої години ночі невідомі особи завдали Василю тілесні ушкодження та заволоділи його грошовими коштами в сумі близько п’яти тисяч доларів США, двох тисяч гривень та 20 найменувань золотих виробів. Після цього нападники помістили подружжя до багажника їх автомобіля та відвезли в лісосмугу поблизу міста Костопіль, неподалік кафе «Затишок», де потерпілих і залишили.

– На даний час чоловіка доставлено в Костопільську ЦРЛ для обстеження, – повідомляє начальник Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області Вадим Мельник. – Дана подія внесена до бази Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Проводиться розслідування.

* з етичних міркувань імена змінено.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кращі спортсмени міста ...
Наступна новина: Європейський тиждень ...

КОМЕНТАРІ