Трьох зловмисників за вимагання затримали рівненські убозівці

Трьох зловмисників за вимагання затримали рівненські убозівці

18.09.13 08:12 0 945
В обідню перерву 16 вересня на вулиці Д. Галицького у Рівному працівники спецпідрозділу БОЗ затримали групу з ознаками організованості, яка складалась із двох раніше судимих осіб за злочини корисливо-насильницького спрямування.

З матеріалів справи відразу видно, що двоє із затриманих після ряду відбування покарань за численними статтями КК України на шлях виправлення не стали та продовжили займатись протиправною діяльністю, пов’язаною зі збутом наркотичних речовин до установ виконання покарань та вимаганням коштів у громадян. До складу угруповання входили житель м. Херсон 46-річний Вадим, раніше неодноразово судимий, який лише 5 серпня 2013 року звільнився із СІЗО по відбуттю строку покарання. Але до рідної домівки чоловік не поспішав, а натомість зібрав співучасників злочинної зграї – Сергія, 1977 року народження, уродженця та жителя м. Дніпропетровськ. раніше неодноразово судимого, який звільнився з Городищенської ВК-96 Рівненської області у листопаді минулого року та фактично проживав у м.Рівне, і, перебуваючи під адміннаглядом у КВІ ДДуПВП області, повторно вчинив ряд тяжких кримінальних правопорушень. Третім подільником став одноліток Сергія Валерій з Рівного, раніше не судимий.

Всього працівники спецпідрозділу БОЗ задокументували чотири факти противної діяльності підозрюваних – постачання в СІЗО м. Рівне метамфетаміну та три факти вимагання грошей у громадян області.

Трійцю співробітники рівненського УБОЗу затримали саме під час передачі їм 10 тисяч гривень жителькою Гощанського району, у якої зловмисники вимагали гроші.

Усіх учасників групи затримано у порядку статті 208 КПК України, вирішується питання про обрання відносно них міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

УБОЗом проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямований на встановлення усіх фактів протиправної діяльності фігурантів, документування в їх діях ознак організованості та притягнення до кримінальної відповідальності вичерпного кола співучасників угруповання.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

(за матеріалами УБОЗ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Відбулися міжнародні ...

КОМЕНТАРІ