На Тернопіллі в обласному Управлінні ДСНС розпочав роботу консультаційний центр

На Тернопіллі в обласному Управлінні ДСНС розпочав роботу консультаційний центр

18.09.13 08:14 0 890
17 вересня у Тернополі на вул. Лесі Українки, 6, було урочисто відкрито Консультаційний центр Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

В заходах з нагоди відкриття взяли участь перші особи області, представники засобів масової інформації, керівництво та особовий склад Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Консультаційний центр створено з метою організації, розвитку і поширення системи інформування та консультування населення з питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду (контролю) за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки на регіональному рівні. Для надання консультацій громадянам завжди готові висококваліфіковані спеціалісти. Консультація надаватиметься, як під час особистого прийому, так і по телефону й в мережі Інтернет.

Основні завдання Консультаційного центру:

* надання кваліфікованої інформаційної допомоги (довідкової, науково-методичної тощо);

* забезпечення населення своєчасною, достовірною та повною інформацією про діяльність Управління ДСНС України у Тернопільській області

* забезпечення якості та доступності адміністративних послуг для громадян участь у формуванні громадської свідомості щодо особистої та колективної безпеки;

* надання інформації населенню щодо прав та обов'язків громадян України у сфері цивільного захисту;

* інформаційно-просвітницька робота серед населення для запобігання виникненню та навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій.

Графік роботи

Понеділок-четвер: з 08:00 до 17:00

П’ятниця: з 08:00 до 16:00

Перерва: з 12:00 до 13:00

Контакти для зв’язку

Адреса: м. Тернопіль, вул. Л.Українки, 6

Контакти: тел./факс: (0352) 43-43-30

WEB-сайт: www.ternopil.mns.gov.ua

E-mail: ternopil@mns.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ