Збірна Тернопільської області виступає у фіналі Спартакіади держслужбовців

Збірна Тернопільської області виступає у фіналі Спартакіади держслужбовців

18.09.13 08:33 0 1191
В Алушті, на базі олімпійського учбово-спортивного центру «Спартак» розпочинаються фінальні змагання XV Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців. Участь у них візьмуть представники всіх областей України, а також Київської, Севастопольської державних адміністрацій та Криму. Команда Тернопільщиини вже прибула до Криму і готова до спортивної боротьби.

Як повідомляє прес-служба обласного управління з питань фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА, змагатимуться збірні, у складі яких виступає двадцять найспортивніших держслужбовців від кожної області, у таких видах, як футбол (чоловіки), волейбол, настільний теніс, шахи, шашки (чоловіки і жінки). Завершаться змагання 21 вересня.

Проводиться Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 червня 2012 року «Про підготовку та проведення фізкультурно-спортивних заходів серед державних службовців», з метою залучення держслужбовців до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині з ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ