Віктор Сак на Шумщині: "Взаємодія із громадськістю допомагає міліції працювати ефективніше"

Віктор Сак на Шумщині: "Взаємодія із громадськістю допомагає міліції працювати ефективніше"

18.09.13 08:11 0 900
Днями керівник обласної міліції Віктор Сак поспілкувався із жителями Шумського району. У дечому теми розмов перегукувалися із попередніми виїзними прийомами генерал-майора. Піднімали шумчани й нові актуальні питання щодо роботи силового відомства.

Зокрема, ветеран війни, полковник Збройних сил України у відставці, а за сумісництвом і письменник Георгій Мельник, запропонував тернопільським міліціонерам долучитися до створення книги «Людина і суспільство». Відвідувач зазначив, що декількарічна напружена праця вже наближається до завершення. Проте, як відмітив Георгій Харитонович, книга буде неповною без роздумів та міркувань, яким має бути сучасний міліціонер, місії правоохоронного відомства, перспектив на майбутнє. Головний міліціонер Тернопільщини зацікавився такою пропозицією.

До слова, Георгій Мельник очолює ще й громадську організацію інвалідів. Отож, відстоювання прав знедолених людей стало продовженням теми розмови. Не міг ветеран не висловити власної думки про підтримку працівників міліції у їхній щоденній нелегкій праці.

Про співпрацю правоохоронного відомства із цивільним населенням говорив і наступний відвідувач. Вчитель місцевої школи висловив побажання, аби на масштабних заходах, спортивних змаганнях обов’язково були присутні люди у формі.

- Забезпечення громадського порядку під час масових заходів – одне із завдань міліціонерів, - відмітив Віктор Миколайович. - Для того, щоб правопорядок на святі чи спортивних випробуваннях оберігали співробітники органів внутрішніх справ, відповідальній особі слід звернутися із офіційним листом до начальника райвідділу міліції, в якому вказати назву заходу, місце проведення та кількість учасників. Він направить туди необхідну кількість співробітників.

Питання взаємодії міліції із громадськими формуваннями підняв сільський голова одного із сіл Шумщини. Керманич зауважив, що добровольців стає все менше, мовляв, не престижно зараз допомагати міліції, відтак попросив гостя з області, аби той якось відзначив найактивніших членів громадських формувань.

- Ми завжди відчуваємо неабияку підтримку від населення. Люди неодноразово допомагали розкрити злочин чи вийти на слід підозрюваного. Тих громадян, які принесли суттєву користь міліції, допомогли, приміром, припинити діяльність наркопритону чи попередили крадіжку, завжди заохочуємо приємними подарунками, грамотами, відзнаками.

З керівником обласного управління поспілкувалися місцеві журналісти. Вони піднімали ще чимало важливих тем, пов’язаних з роботою тернопільських міліціонерів, жодна із яких не залишилася без належної уваги з боку очільника правоохоронного відомства.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На турнірі у Литві ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ