В Тернополі сергій Надал привітав рятувальників з професійним святом

В Тернополі сергій Надал привітав рятувальників з професійним святом

18.09.13 08:05 0 959
17 вересня вся Україна віддає шану людям, які стоять на сторожі життя та безпеки інших. У День рятівника своє професійне свято відзначають люди кількох професій - аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спецпідрозділів, а також громадяни, які внесли свій вклад у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей. З нагоди Дня рятувальника на території Тернопільського міського управління МНС України відбулися урочистості. Участь у заході взяв міський голова Тернополя Сергій Надал. Кращим рятівникам Тернополя очільник міста вручив подяки та цінні подарунки.

«Люди, які вибирають професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, неабиякою силою волі та дисциплінованістю. Усвідомлюючи свою відповідальність за чуже життя та здоров’я, ви забуваєте часто, що таке повноцінний сон та спокій. Ваша робота – це своєрідна місія, яку ви виконуєте заради безпеки тисяч людей. Безумовно, бути рятівником – це покликання.

Ви – в числі тих без кого неможливо уявити існування порядку в суспільстві, спокою в домівках, безпеки на вулицях рідного міста. Тож нехай робота, яку ви виконуєте, завжди буде належним чином оцінена. Бажаю щоб теплих слів і привітань, слів вдячності та підтримки звучало для вас якомога більше щодень, а не лише під час урочистостей. Міцного вам здоров’я, наснаги та терпіння у вашій нелегкій праці. В час, коли ви бережете людські життя, нехай Вас оберігає Господь Бог і обдаровує всілякими щедротами», - зазначив Сергій Віталійович.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ