У Тернополі проведуть комплексну перевірку ЖЕКів

У Тернополі проведуть комплексну перевірку ЖЕКів

18.09.13 08:30 0 885
Міський голова Сергій Надал видав розпорядження, згідно якого перевірять роботу усіх ЖЕКів у Тернополі. Загалом місто обслуговує 13 приватних ЖЕКів. Проте, за словами очільника міста, на їхню роботу постійно скаржаться тернополяни. Тому вирішено провести двомісячник під назвою «Чистий під’їзд – чисте місто». Триватиме він з 16 вересня по 30 жовтня.

В першу чергу, за словами міського голови, проведуть роз’яснювальну роботу стосовно існуючих тарифів на комунальні послуги. Окремим пунктом стане робота з ОСББ. Загалом ідея полягає в тому, щоб провести роз'яснення населенню прав жителів будинків і обов'язків обслуговуючих організацій (проводити вологе прибирання під’їзду, прибирання прибудинкової території, регулярний ремонт під’їздів, освітлення дворів, освітлення місць загального користування, поточний ремонт будівлі, чистота підвалів тощо).

Відповідно до розпорядження міського голови створена спеціальна комісія, яка перевірятиме роботу ЖЕКів. Очолить її заступник міського голови Владислав Стемковський. Увійдуть до складу також начальник управління ЖКГ, благоустрою та екології Микола Лесів, начальники підрозділів даного управління, а також депутати комісії з питань житлово-комунального господарства.

Поскаржитись на роботу ЖЕКів може кожен тернополянин за телефонами 1580 та 23-63-97. Скарги, які надходитимуть, регулярно аналізуватимуть. Крім того, проведуть аналіз скарг у розрізі кожного підприємства, які надійшли на гарячу лінію міськради 1580 за період 01.01.2013р. - 01.09.2013р. А також, - аналіз виконання доручень міського голови, що стосуються надання житлово-комунальних послуг.

Результати проведення двомісячника оголосять на підсумковій конференції.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Луцьк: за спалювання листя ...

КОМЕНТАРІ